Digital Marketing課程

【實戰 !落廣告網上營銷課程2020】

香港網上廣告營銷課程速成班課程

Digital Marketing落廣告實驗室!碌爆呀SIR張卡!
全港鬥低CPC大賽正式展開!

『想學Facebook、Google落廣告?!』
網上廣告營銷課程(香港) 2020
Digital Marketing課程2020

– 學習在FB/GOOGLE中落廣告的竅門、設定、技巧!
「以最低CPC為最終目標」!

今次我們以有趣的方法教你「網上廣告營銷」技術,教你如何以最平的價錢,吸引到最多的目標客戶!你以為隨便Set廣告就夠?這個網上廣告營銷課程(Digital Marketing課程)會以速成教學方式進行,務求快快手學到最實用的竅門、技巧。


『碌呀SIR張卡;無痛實驗;零風險;有失敗?呀SIR俾!』

 

唔想付出左又好似冇乜回報咁?覺得比左錢成果又唔理想?或者;落重成本,最後市場反應不佳?仲諗?!不如自己落手落腳做啦!學完就可以『落廣告、不求人!』,Digital Marketing落廣告教學課程幫到你。

😀課堂間大家會邊學邊做,容易吸收又用快速度實習,加深大家記憶!😀

咩係CPC呢?!就係:Cost Per Click;每次點擊成本:當每次有人點擊你的廣告,你就需要支付平台(例如:Facebook(FB)/Google等)的費用。課堂中,會有一個『落廣告、鬥低CPC』大賽,由第一堂開始,歷時三堂後,揭曉結果~到時睇下邊位同學仔可以靈活運用課堂教既知識,做到🏆 冠軍🏆 啦!

本Digital Marketing課程以實戰模式去做所有實習,全部廣告費用由我哋支付!

網上廣告營銷Course – 網上宣傳必學的技能

本Digital Marketing課程由有多年專業的Marketing經驗導師,會教你最最最實用的落廣告(Facebook、Google)!

課程有 3 堂,共 9 小時,每堂會教授不同實戰落廣告技巧,包括在Facebook(FB)、Google中下廣告。

點止學嘢的Digital Marketing網上廣告營銷課程,在 3 堂內教你運作最快、最實用的竅門+實習,已經做緊生意既你,更加可以一學就即係落廣告,快速睇到呢個Course有冇用tim呀,透過實戰、不廢話,就即做!!唔會得個「悶」字,一直聽聽聽,但又冇得實踐!Digital Marketing課程開始時,你已經可以自己在Facebook、Google爭取最佳Timing落咗個廣告先,導師會同學員們一齊睇成果,再教!務求令大家的生意都能有好的進帳!提升公司生意;又大大減低宣傳成本!以及做到自己想要的效果!

導師仲會教你用Figma整圖,咩都可以客製化,自己廣告;自己整!自己廣告;自己落,Digital Marketing自己做!

本Digital Marketing課程有以下報讀條件:
1. 中小企業、市場推廣人員 或對Digital Marketing網上宣傳感興趣的人仕。
2. 或,開網上商店,想為落廣告做宣傅,以吸引更多客人的店主
3. 對Digital Marketing有興報人仕
4. 想自己的廣告,自己整,最後自己落廣告,做到Digital Marketing網上廣告營銷「不求人」!

※誠意推薦你此香港Digital Marketing- 網上廣告營銷課程速成班課程
【Digital Marketing- 網上廣告營銷課程】

如有任何問題,請跟Whatsapp我們的導師聯絡了解
學員完成本課程後,都歡迎按自己的需要及興趣報讀其他不同的設計速成班/課程。例如Final Cut Pro剪片課程

『落廣告、鬥低CPC』
!實戰內容!

  • 學習如何在Facebook 中落廣告(Ads) ✔

  • 學習如何寫Facebook 中的吸引人的廣告內容 ✔

  • 介紹Figma (製作圖片工具) ✔

  • 學習如何用Figma 製作廣告圖片 ✔

  • 教你在Google 落廣告的竅門;及設定 ✔

➪👍👍👍課堂上『碌呀SIR張卡』 !
自己嘗試在Facebook 落廣告(Ads)

➪Digital Marketing之『落廣告、鬥低CPC』大賽正式展開

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

經過第一堂後,一星期過去,
可以與導師一齊睇自己Facebook 個廣告的成效!

  • 學員課堂上討論廣告成效;及結果

  • 導師會進行評核和指正

  • 教導做到『低CPC』的技巧

  • 「落Ads、鬥低CPC」大賽激烈進行中

➱😉👉再一次『碌呀SIR張卡』
與導師一起去Google 落廣告(Ads)!

第三堂!重點指正模式!

  • Google 廣告成效結果出爐!

  • 導師對廣告成效作出指正

  • 教導Digital Marketing 技巧🏆 🏆 🏆 🏆 🏆 🏆 🏆 🏆 🏆 🏆 🏆 🏆

  • 『落廣告、鬥低CPC』大賽結果出爐!!

Digital Marketing網上廣告營銷速成課程(香港)2020

課程編號:AMF7-6
課程名稱:Digital Marketing網上廣告營銷速成課程
課程內容:教授如何在Facebook、Google中落廣告,加「全港堂上鬥低CPC大實」,附有詳細筆記
課程時數:3堂,每堂 3小時,合計9小時
學習方法:一上堂就比學員們試落廣告,小試牛刀,導師會一直指導,教授Digital Marketing知識又有實戰,軟硬兼施!亦有小組討論
學習器材:可上網的電腦 / 手提電腦一部

課後成果:學員學完Digital Marketing網上廣告營銷速成課程後可以隨時自己落廣告自己整廣告,大大減低成本,又唔再需要比15% Marketing公司賺!!!用最快;加埋實戰!令你變成Digital Marketing廣告大師!

適合人仕:中小企業、市場推廣人員 或對Digital Marketing有興趣人仕,網上宣傳感興趣的人仕。特別係不想再花錢投入比其他網上Digital Marketing落廣告公司的人仕!

全期學費:$2,880$3580

按此報名

Digital Marketing網上廣告營銷課程(香港) – 常見問題

點解要學網上廣告營銷(Digital Marketing)?

其實自己已經有生意又好,想創業又好,廣告一直都係可以令更多人知道你的品牌的最直接途徑,但有不少人是小本經營,沒有太多流動資金,所以如果能夠自已學識、自已用Figma整圖、自已識落廣告,唔需要依靠Marketing公司,就可以大大減低成本。

🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑

有關Digital Marketing網上廣告營銷速成課程的『落廣告、鬥低CPC』大賽!

『落廣告、鬥低CPC』大賽會由第一堂開始,直到最後一堂,導師會一直從旁指導,最終能夠將CPC降至最低的學員就係Winner!
到底今届🏆 冠軍得主🏆 係咪你呢!?

如果我想查詢或報名,可以點做?

對於Digital Marketing網上廣告營銷速成課程有任何疑問都歡迎查詢,你可以透過Whatsapp或電話,向我們的導師查詢更多關於網Digital Marketing網上廣告營銷速成課程2020(香港)的資料。